Zsírzúzás felsőfokon! Szerezd vissza a régi alakod! 3 alkalmas csomag!

29990 Ft

Szeretnél újra formába jönni?  Ezt a csomagot neked találtuk ki!

Kategória:

Leírás

Csomag tartalma:

  • 3 alk. thermolight (lézeres zsírbontás) 3×20 perc
  • 3 alk. cryolipolizis (zsírfagyasztás ) 3×10 perc
  • 3 alk. presszoterápia (nyirokmasszázs) 3×20 perc

Alkalmanként összesen 60 perc kezelésben részesülsz! Kérd tanácsadóink segítségét további kezelésekkel kapcsolatban. Tanácsadónőink magasan képzettek és elhivatottak, minden tanácsadónőnk azért van ott, hogy Neked segítsen!
Hagyd hogy segítsünk!
Ezzel a programmal már az első kezelést követően láthatod a tuti hatást. A csomagot úgy állítottuk össze hogy mindenképpen arra ösztönözzük a nyirokrendszert hogy mihamarabb lebontsa a zsírsejteket.
Cryolipolízis – zsírfagyasztás
Non-invazív- fájdalommentes- eljárás, mely során -5-től -10 celsius fokig hűtik a bőrt, természetesen védjük bőröd a fagyási sérülésektől egy különleges kendővel, viszont zsírsejtjeid a fagysztásos eljárást követően oly mértékben sérülnek, és bomlanak mellyel kiürülnek szervezetedből. Akár 30%-al csökkenhet a zsírmennyiség a kezelt területen.
Thermolight kezelés – Lézeres zsírbontás
Az előző kezelésnek az ellenkezője, mivel lézerrel és hővel bonja a zsírszöveteket. A kezelés szintén non-invazív eljárás és látványos eredményt garantál.A modern technológiának köszönhetően, olyan kezelőfejet használunk, mellyel célzottan lehet kezelni a kívánt területet. A lézer áthatol a bőrön, egészen a zsírrétegekig, majd a zsírsejtek a kezelést követően áttetszővé válnak, ennek köszönhetően a víz, a zsírsavak és a glicerol szabadon távozik. A zsírpárna mérete csökken, a nyirokrendszer segítségével természetes úton távozik szervezetedből.
Presszoterápia
Nyirok stimuláció! Nyirokmasszázs géppel, kényszerítjük a nyirokcsomókat hogy indítsák meg a szervezetből a méreganyagok kiválasztását.
Készen állsz a változásra?

 

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Zsírzúzás felsőfokon! Szerezd vissza a régi alakod! 3 alkalmas csomag!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.