Még nem késő! Test HIFU választható területre összesen 10×10 cm-en!

30990 Ft

Ha eddig csak azon gondolkodtál, mitévő légy, mi tálcán nyújtjuk a megoldást! Vedd fel a harcot, és ne habozz tovább! A Test HIFU egy páratlan lehetőség leszámolni a centikkel!

Kategória:

Leírás

Az ajánlat tartalma:

Egy alkalom test HIFU kezelés összesen 10X10 cm-es területen! A területet most te választod meg!

Az ajánlat nem vehető igénybe arc kezelésre!

Az ajánlatot korlátlan számban megvásárolhatod!

Az alábbi területek választhatóak:

  • Belső comb, külső comb, vádli, csípő, fenék, has, felkar, integető izom!

A kezelés nem jár mellékhatásokkal. Kezelés előtt mindenképpen szükséges egy konzultáció tanácsadónőinkkel.

A kezelés időtartama 30 perc összesen.

Időpont egyeztetéshez mindenképpen keress minket e-mailben vagy telefonon.

Ha te is úgy érzed vannak olyan területek, ahonnan nehezebben tudod faragni a centiket, vedd igénybe kezelésünket.

A test HIFU-ról bővebben:

A HIFU – azaz az mikrofókuszált ultrahang .mélyen behatol a bőr felszíne alá. A laza bőrt feszesíti, mivel elősegíti a kollagén, és az elasztin képződését. A nagy energiájú ultrahang, a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva bontja a zsírt, A kezelést követően rögtön vissza lehet térni a normál életmódra, hisz arra nincs kihatással.

A nagy energiájú ulthang nem roncsolja a bőröd, viszont zsírsejtjeid annál inkább pusztítja. A bőr felszíne alatt 1,2 cm-ig hatol le. Több kezelés igénybevételével, még a vastag zsírréteg sem tud neki ellenállni. A kezelést követően ajánljuk a Presszoterápiát kiegészítő kezelésként, mellyel fokozzuk a nyirokrendszer működését, így gyorsabban és könnyebben tud távozni szervezetedből a roncsolt zsírréteg.

Van akinél már rögtön a beavatkozást követően észrevehető változás, de jellemzően 2-3 hónap alatt alakul ki az eredmény, mivel a szervezetnek új építő folyamatokhoz időre van szüksége. Idő amíg a zsírréteg kialakul, és idő mire távozik a szervezetből. Függ a kialakult zsírréteg lazaságától, a vendég életkorától, a kollagén- és elasztin rost építő képességétől, így vannak akiknél ismétlésre van szükség.

Nem kell mást tenned, mint webshopunkban egy rövid regisztrációt követően, kiválasztod a számodra legkényelmesebb fizetési módot!

Utalnál? Vagy helyben fizetnél? Amennyiben készpénzes lehetőséget választod, kérlek abban az esetben is vidd végig a vásárlás folyamatát, ezzel számítunk az érkezésedre!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Még nem késő! Test HIFU választható területre összesen 10×10 cm-en!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.