SHR szőrtelenítés

3990 Ft43990 Ft

Intim területet nem vállalunk!!!
“Bikinivonalat” férfiak esetén nem vállalunk!!!

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

ELSŐKÉNT MAGYARORSZÁGON, CSAK NÁLUNK, A KONTÚR ALAKFORMÁLÓ  KÖZPONTBAN!

Íme saját bemutató videónk, amelyből mindent megtudhatsz, és te is láthatod, hogy a tartós szőrtelenítési technikák közül, ez a világ leggyorsabb eljárása!

Az SHR Technológiáról

Az SHR Technológia a legújabb a tartós szőrtelenítési technológiák közül.

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A fejlesztők azért adták neki ezt a nevet, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól.

Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. Gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár és hatásosabb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia.

Fokozatos melegítés

Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. Nem szükséges fájdalomcsillapítás.

Miben különleges az SHR?

  • Gyors és kényelmes kezelések
  • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
  • Szőke szőrszálakon is alkalmazható
  • Nyáron, barnult bőrön is alkalmazható

SHR, mint fájdalommentes szőrtelenítési módszer

A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik. Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetét.

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. Amíg a régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombináción lesz, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is.  Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés.

A nem kívánt mellékhatások könnyen elkerülhetőek

Az SHR módszer más tartós szőrtelenítési módszerekkel összehasonlítva kényelmesebb és kevésbé komplikált.

Mi a különbség a technológiák között?

A hagyományos lézer vagy IPL technológiák rövid impulzusokat alkalmaznak, melyek megközelítőleg 2-300 milliszekundumosak, és óriási mértékű energiát (12-120 Joule) adnak le egy négyzetcentiméteren. Az energia a szőrszálon keresztül annak gyökerébe hatol a melanin tartalom segítségével, ahol a hőfok elérheti a 65-72°C-ot is. A bőrnek és a vörös vérsejteknek azonos felszívási tényezőjük van, mint a melaninnak, ezért elnyeli a magas energia szintű lézer és IPL által generált hőt.

Az SHR technológia a melanint részben használja fel (50 %-ban). A hagyományos eszközök nem használnak SHR technológiát, csupán szállítják az energiát a melanin tartalmon keresztül a szőrtüszőbe. Az SHR finoman szállítja az energiát a bőrön, és a melaninon keresztül a szőrtüszőhöz.

A kutatások azt mutatják, hogy a lassú, azonban hosszantartó melegítési folyamat jelentősen hatásosabb a tartós szőrtelenítésben, mint a magas és rövid energiaszintű folyamatok. Ezért amikor az SHR eszköz áthalad a szöveten 6-10 X, alkalmazzunk alacsony energiaszintet, azonban magas számú ismétlődést (10 Hz-ig, 10X/sec) a hagyományos módszer (magas energia impulzusok) helyett. Így a szőr melaninja, ahogy az őssejt szövetei, alacsony energiával melegszenek fel, lassú mozdulatok segítségével hosszabb periódusokon át (90 sec), kellemes hőfokon (45°C). Az SHR módszer sikeres kezelési mód lehet a világosabb szőrszálon, hiszen a szőrszál pigment tartalma csupán másodlagos.

Milyen előnyökkel szolgál az SHR?

Az optimális intenzitás ugyanazon a területen többszöri, alacsony energiaszintű kezeléssel érhető el. A kezelés sokkal kényelmesebb és a bőr védettebb, mint a hagyományos módszereknél.

Hány kezelés szükséges?

Mostanáig a szőrszálakat csak a növekedési fázis alatt lehetett kezelni (20-30 %). Az SHR módszerrel a telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni. A tartós szőrtelenséghez megközelítőleg 8 kezelés szükséges.

Mennyi időnek kell eltelnie két kezelés között?

Két kezelés között 4-8 hétnek kell eltelnie.

Milyen mellékhatásokkal kell számolni?

A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol. Ezáltal a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik, azonban intenzívebb lehet (pár napig tartó), amennyiben napozott a vendég.

Napozás és szolárium

A szolárium használatát a kezelést megelőző egy hétben kerülni kell, de napbarnított bőrfelületen el lehet végezni a kezelést. (Fontos, hogy a bőrfelület napbarnított, és NE leégett legyen!) Kezelés után a szolárium használata és a közvetlen napozás két hétig nem ajánlott!

Tudnivalók előtte

SHR kezelés előtt az alábbiakra hívjuk fel a páciens figyelmét:

  • A kezelést megelőző két hétben ne szoláriumozz, ne használj barnító krémet!
  • Az első kezelés előtt 2-3 héttel csak borotválja a kezelendő területet!
  • A kezelés előtti 2 hétben kerüld a szőkítést!
  • A kezelést megelőző napon ne használj testápolót, izzadás gátlót, fényvédőt!
  • Kezelés antibiotikum kúra után minimum 2 héttel, fejfájás csillapító, antidepresszáns után minimum 2 nappal ajánlott.

Amennyiben a fenti kritériumokat a páciens nem tartja be, úgy kollégánk a kezelést még saját felelősségvállalás mellett sem kezdi meg! Ha a pácienst kollégáink előzetesen tájékoztatták a fenti előírások fontosságára, de a páciens azokat mégsem tartja be, és a kezelés emiatt meghiúsul, a kezelés ára megfizetendő!

 

Tudnivalók utána

Kezelés utáni tudnivalók

Enyhe leégés-szerű érzés normális. Ez általában 2-24 órán belül elmúlik, de akár 72 órán keresztül is fennállhat. A kezelés után óránként 15 percig tegyen jégakkut, hideg nedves kendőt vagy hűtött aloé vera zselét a kezelt területre, amíg a tünetek el nem múlnak. A hűtésen kívül 1%-os hydrocortisone krém használata ajánlott, 12 óránként a kezelés utáni első két napban. A 48 óra letelte után is tartsa hidratálva a területet, aloé vera krémmel vagy bármilyen illat-mentes hidratálóval. Smink viselhető a bőrpír eltűnése után.

Meleg vizes fürdő/zuhany a kezelés után 2 nappal használható. Ne használjon forró vizet és ne „áztassa” magát. Kerülje a szaunázást, jacuzzit vagy erős fizikai megerőltetést 48 órán át. A kezelt területek hőmérséklet-érzékenyek lehetnek.

Használjon lágy, nem karcoló, mesterséges illat- és színező- anyagoktól, olajtól mentes mosakodó szert.  Kerülje arclemosók és tonikok használatát az első 48 órában. Ezt követően javasolt olyan tonik használata, amely tartalmazza az antioxidáns vitaminokat, A, C és E vitamint. Kerülje a bőrt irritáló készítményeket (benzil—peroxid, Retin-A, glikolsav, kémiai hámlasztók a kezelés után két héttel és két hétig a következő kezelés előtt). A bőrfiatalító, mikrodermabráziós vagy hámlasztó kezelések után 2 héttel gyógyultnak tekinthető a felület. Kerülje az erős dörzsölő felületeket és a kemény szivacsokat, a kefét és a bőrradírt, amíg a kezelt terület vissza nem kerül a kezelés előtti állapotba.

A fotokezelés utáni sebek a kezelés után besötétednek, körülöttük vörös keret jelenik meg. A következő 24-48 óra alatt egyre sötétebbé válnak. Egészen sötétbarnává vagy akár feketévé is válhatnak. A seb 2-3 napon belül elkezd hegesedni /váladékozni, majd lepattogni. A seb általában 7-10 nap alatt gyógyul meg. Folyamatosan halványodik a következő 2-4 hétben. Ne kapargassa vagy piszkálja a sebet, mert megmaradhat a heg.

A szőrtelenítő kezelés után 7-21 nappal borosta fog megjelenni, de ezek nem új szőrszálak, hanem a régiek, amik elhagyják a mirigyet. Ne rántsa, csipeszelje ki, gyantázza le a kezelt területet, mert csökkenti a kezelés sikerességét.  A borotválás az egyetlen megengedett szőrtelenítő módszer. A szőrszálaknak, amelyek a kezelés idején nyugalmi fázisban vannak, az aktív szakaszba kell lépniük 1-6 hónapon belül, a test területétől függően.

Ha hólyagok vagy nyílt sebek keletkeznek, szabadon kell hagyni azokat, hogy hamarabb meggyógyuljanak. Ha a gyógyulás elhúzódik, krémmel meg lehet gyorsítani. Ne használjon petróleum tartalmú termékeket. A mellékhatások lehetnek helyi duzzanat, enyhe érzékenység. A tünetek rögtön a kezelés után vagy néhány napon belül jelenhetnek meg. A nem szteroid gyulladás gátlók segíthetnek, mint a paracetamol, segít csökkenteni a kellemetlenségeket.

Kerülje az Advil, Motrin vagy Ibuprofen használatát.

Kerülni kell a napozást, nap ellen is védő ruhát kell hordani és legalább 30 faktoros napvédőkrém használata kötelező a kezelés teljes időtartama alatt (5-8 hónap).  Egy jó minőségű naptej cink –oxidot és titanium-dioxidot tartalmaz, melyek védenek az UVA és UVB sugárzás ellen is. A maximális védelemért 2 óránként kenje be magát újra.

Kezelés után a szolárium használata és a közvetlen napozás két hétig nem ajánlott!

 

Additional information

Nem

Férfi, Nő

SHR opciók

3 alkalmas bikini, 3 alkalmas hónalj (mindkettő), 5 alkalmas bikini, 5 alkalmas hónalj (mindkettő), Alkarok, Alsó lábszár, térddel, Alsó lábszár, térdig, Bikini vonalak, Combok, Felkarok, Has, Hát, Hónaljak, Kézfejek és ujjak, Köldök alatti csík, Köldök körül, Lábfejek és lábujjak, Mellbimbó körül, Mellkas, Váll

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„SHR szőrtelenítés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.