Paraffinos Kézápolás

7990 Ft

Selymes és puha tapintás ! Ápold természetes módon a kezeidet!

Kategória:

Leírás

Kezelési Időtartam 20-25 perc

Különösen az őszi-téli napokban fontos a kéz védelme. A szeles idő, a gyakori mosogatás, száraz levegő, téli hideg levegő, szappanok … stb a legnagyobb ellenségei a kéz bőrének. Nőknél és férfiaknál egyaránt.

Legyen szó házimunkáról, papírmunkáról, kertészkedésről, a kiszárad és kirepedezett kézbőr érzékeny lesz. Ezek mind maguk után vonják, a kéz bőrnek legalkalmasabb kényeztetést és magát a tökéletes megoldást, a Paraffinos kézápolást.

A paraffin kezelés az ápoló anyagok, gyógykrémek bejuttatását segíti elő, mivel a meleg hatására a pórusok kitágulnak és ezáltal jobb lesz a felszívódás, fokozódik a vérkeringés, ezáltal erősíti a kötőszöveteket, elősegíti a bőr belülről való épülését.

Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének áruló jeleit.

A paraffinos kezelés mély hidratáló kezelés, amely nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja, ezáltal a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.

 

  • Az első legfontosabb szabály: SÉRÜLT, BETEG, FERTŐZŐ BŐRFELÜLETET SOHA NEM SZABAD A GÉPBE BETENNI! A kézen nem lehet ékszer, karóra, a ruha, ing ujját fel kell hajtani.
  • A kezelés már az első alkalommal érezteti és láttatja a bőrön a hatását, s napok múlva is megtapasztalja annak kiváló, jótékony hatását.
  • Az erősen igénybe vett és kiszáradt bőr ápolására kúraszerűen ajánlott alkalmazni.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Paraffinos Kézápolás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.