Akció!

Komplex narancsbőr kezelés csomag

31990 Ft 13990 Ft

Bomba csomag, csak most, csak neked ezen az áron! Thermolight, Cryolipolízis, presszoterápia! 3×50  perc!

Kategória:

Leírás

Te is úgy érzed hogy aránytalanul ragad fel rád a zsír? Nem úgy áll a ruha mint ahogyan elképzelted? Szeretnél te is Bombanő lenni, egyszerűen és gyorsan?

Kuponunk tartalma: 3 alk. thermolight (lézeres zsírbontás) 3×20 perc eredeti ár: 3×16.660.-
3 alk. celluek kezelés 3×10 perc eredeti ár 3×20.000.-
3 alk. presszoterápia (nyirokmasszázs) 3×20 perc eredeti ár 3×7980.-

Alkalmanként összesen 60 perc kezelésben részesülsz! Kérd tanácsadóink segítségét további kezelésekkel kapcsolatban. Tanácsadónőink magasan képzettek és elhivatottak, minden tanácsadónőnk azért van ott, hogy Neked segítsen!
Hagyd hogy segítsünk!
Ezzel a programmal már az első kezelést követően láthatod a tuti hatást. A csomagot úgy állítottuk össze hogy mindenképpen arra ösztönözzük a nyirokrendszert hogy mihamarabb lebontsa a zsírsejteket.

Thermolight kezelés – Lézeres zsírbontás
Az előző kezelésnek az ellenkezője, mivel lézerrel és hővel bonja a zsírszöveteket. A kezelés szintén non-invazív eljárás és látványos eredményt garantál.A modern technológiának köszönhetően, olyan kezelőfejet használunk, mellyel célzottan lehet kezelni a kívánt területet. A lézer áthatol a bőrön, egészen a zsírrétegekig, majd a zsírsejtek a kezelést követően áttetszővé válnak, ennek köszönhetően a víz, a zsírsavak és a glicerol szabadon távozik. A zsírpárna mérete csökken, a nyirokrendszer segítségével természetes úton távozik szervezetedből.
Presszoterápia
Nyirok stimuláció! Nyirokmasszázs géppel, kényszerítjük a nyirokcsomókat hogy indítsák meg a szervezetből a méreganyagok kiválasztását.

Készen állsz a változásra?

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Komplex narancsbőr kezelés csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.