Akció!

Tű nélküli Mezoterápiás kezelés

5990 Ft13990 Ft

Arc (30 perc) 9.990.- /alkalom
Arc- nyak (40 perc) 11.990.- /alkalom
Arc-nyak -dekoltázs (50 perc) 13.990.- /alkalom
Szemkörnyék (15 perc) 5.990.- /alkalom
Pigmentrendellenesség (40 perc) 7.990.- /alkalom
Pattanásos bőrkezelés (40 perc) 7.990.- /alkalom
Mezoterápia kiegészítő kezelésként, hatóanyag nélkül (40 perc) 6.990.- /alkalom
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIAMezoterápia más néven elektroporáció mely kezelés során hatóanyag-csatornákat nyit meg a bőrben ezáltal képes a bőr legmélyebb rétegeibe juttatva a hatóanyagot.
Mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a ráncokat.
Fájdalommentes ránckezelés, melyet azoknak ajánlunk, akik nem szeretik  a tűs kezeléseket viszont szeretnének gyors hatékony javulást a bőrükön látni.
A kezelésekre hetente kerül sor, melyek alkalmanként körülbelül 30 percet vesznek igénybe. Az eredmény 3-4 kezelésután nyilvánvaló: a bőr rugalmasabbá, teltebbé, feszesebbé,báronyossá válik, a ráncok kisimulnak. A kezeléssorozat végén a bőröd feszesebb,üdébb, fiatalosabb lesz és az eredmény hónapokig látványosan megmarad.

Az arcfiatalítás hatékonysága abból adódik, hogy segítségével a bőr megfelelő rétegeibe juttatunk olyan hatóanyagokat, amelyek más módon nem kerülhetnek a sejtek közé. Ezek fokozzák a sejtek regenerációját, aminek a hatására az arc megújul. A mezoterápia jól alkalmazható antiaging- kezelésként valamint pigmentfolt halványítására is.

A mezoterápiás arcfiatalítás ideális megoldás mindazoknak, akik fáradt bőrüket szeretnék felfrissíteni vagy akik bőrükön az öregedés korai jelei és a kezdődő ráncok ellen, hatásos és fájdalom mentes kezelést keresnek.
Kezelés során bőrtípusnak illetve célzott problémakezelésére megfelelő hatóanyagot használunk.
Alkalmazhatjuk arcon, nyakon, dekoltázson.

A készülék az elektroporáció és az elektro-ozmózis  technikáját alkalmazza injekciók nélkül. Ezek könnyedén megnyitják az akvaporin csatornákat, melyek szállítják a bőrnek szükséges tápanyagokat és hatóanyagokat, egyszóval kezelik a bőrproblémák minden típusát. Segítenek abban, hogy a tápanyagok, hatóanyagok gyorsan és hatékonyan elnyelődjenek, segítik a bőr anyagcseréjét és rugalmasan tartják a bőrt.

Mi az elektroporáció és az elektro-ozmózis?

Az elekroporáció:

Közvetlen hatás a bőrön, mely azonnal megváltoztatja a bőrszövet hatóanyag felszívását. Az elektromos stimuláció hatására lyukak keletkeznek a sejtek lipid szerkezetén, ugyanakkor a hidrofil molekulák (melyek eredetileg nem szívódnak fel) képesek beszivárogni a sejtek belsejébe. Miután az említett lyukak létrejöttek, azok nyitott állapotba maradnak mindaddig, míg az elektromos stimuláció tart.

Elektro-ozmózis:

Főképp a molekula állományra hat, mely a kezelés hatására szétszóródik, és könnyedén beszivárog a bőrbe. Az elektro-ozmózis a hasonló minőségű elektromos töltések kölcsönös taszításán alapul, ezáltal képes pozitív áramot áramoltatni a pozitív hatóanyag molekulához, illetve a hatóanyag molekulát a bőrszövetbe juttatni. Ugyanakkor a semleges molekula is beszivárog a bőrszövetbe.

 

 

Ellenjavallat:

– Terhesség, szoptatás esetén
– Bőrbetegségek
– Daganatos betegség
– Fertőző betegség
– Pajzsmirigy betegség
– Hatóanyag vagy segédanyag allergia
– Lázas állapot, légúti fertőzés
– Idegrendszeri eredetű betegség

 

 

 

Additional information

MEZOTERÁPIA KOKTÉL opciók

Arc, Arc- nyak, Arc-nyak -dekoltázs, Mezoterápia kiegészítő kezelésként, hatóanyag nélkül, Pattanásos bőrkezelés, Pigmentrendellenesség, Szemkörnyék

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Tű nélküli Mezoterápiás kezelés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.