Liposonic Body kezelés választható területen! Döntsd el hol szeretnél drasztikus változást!

78000 Ft

LEGÚJABB KEZELÉS! LEGHATÁSOSABB KEZELÉS! LEGHATÉKONYABB KEZELÉS!

Próbálkozol, de csaknem megy le a makacs zsírpárna? Sokat fogytál, még is vannak területek ahonnan nem olyan ütemben fogytál mint szeretted volna?

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Az ajánlat tartalma:

Liposonic body kezelés 60 percen keresztű, Te döntheted el melyik területeken.

Választható területek:

  • has
  • csípő
  • külső combok
  • belső combok
  • felkarok
  • integetőizom
  • fenék

GARANTÁLT HÁROM ÁTMENET 3 MÉLYSÉGBEN

A három átmenet jelentése: zsírvastagságtól függően egy alkalommal három mélységben kezel a kolléganő. A kezelés ideje alatt 580 lövést kap a vendég!

A csatolt videón a kezelőfej próbalövései láthatóak. A tesztlövések a legnagyobb mélységre állítva, a legerősebb fokozaton történnek. Mint az látszik, pici pontokat lő a kezelőfej. A kezelés alatt ugyan ezen pici pontlövések roncsolják a zsírszövetet, a zsírszövet a sérüléstől szétesik, lebomlik és kiürül a szervezetből.

A jelenleg elérhető egyik leghatásosabb technológia. A kezelés invazív!

Hatása még hónapokig zajlik a szervezetben! Természetesen ez szervezetfüggő, ha a vendég serkenti a kiválasztódás folyamatát, ez az időszak csökkenhet, viszont hamarabb kapja meg a kívánt eredményt.

A kezelést terhesség illetve szoptatás ideje alatt, valamint súlyos betegség ( sugár kezelés, kemoterápia) ideje alatt nem lehet igénybe venni!

Ha te is vágysz a tökéletes alakra, a vonzó megjelenésre, vagy csak egyszerűen a nehezen formálható területeidből szeretnél leadni, akkor válaszd ezt a kezelést.

Nem kell mást tenned, mint webshopunkban egy rövid regisztrációt követően, kiválasztod a számodra legkényelmesebb fizetési módot!

Utalnál? Vagy helyben fizetnél? Amennyiben készpénzes lehetőséget választod, kérlek abban az esetben is vidd végig a vásárlás folyamatát, ezzel számítunk az érkezésedre!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Liposonic Body kezelés választható területen! Döntsd el hol szeretnél drasztikus változást!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.