KollagenDerm LedMaszk

7990 Ft

Az ár 1 alkalomra értendő.

Kategória:

Leírás

A KollagenDerm LedMask, drasztikusan csökkenti az öregedés jeleit az arcon és a nyakon, valamint javítja a bőr hibáit.

A KollagenDerm LedMask kezelés egy rendkívül új technológia, melyet eddig az orvoslásban és az űrtechnológiában alkalmaztak és kiváló alternatívája a plasztikai sebészeti beavatkozásoknak. A LED technológia napjaink legdivatosabb arcfiatalító kezelése, a korábbi fénykezelések összes jó tulajdonságát megőrizve, nélkülözi azok hátrányait és kockázatait.

A KollagenDerm LedMask 70 led segítségével fejti ki hatását, melyeknek hullámhossza 645 nm, ez az infravörös fényspektrum stimulálja a fotoreceptorok működését, fokozza a szövetek komplex biokémiai reakcióit, mellette erősen stimulálja a sejtek energiatermelő központját, a mitokondriumot. A technológia, melyet fotobiomodulációnak is neveznek, napjaink leghatékonyabb non-invazív kezelése a bőr öregedésének és petyhüdésének ellensúlyozásában.

A ledes fénykezelés stimulálja szövetek fiziológiai (élettani) működőképességét. A KollagenDerm LedMask alacsony intenzitású energiát szabadít fel, mely serkenti a fibroblaszták szintézisét, ezáltal fokozva a kollagén termelést. A stimuláció hőképződés nélküli és fájdalommentes. Az alkalmazási idő rövid (20-30 perc), minden bőrtípus kezelhető, beleértve a sötét vagy érzékeny bőrt is.

A kezelést javasolt intenzív kezelések után a regenerálódás felgyorsítására alkalmazni, vagy egyéb kezelésekkel kombinálva a hatóanyagok jobb felszívódását segíteni, a bőrt megújítani. Önmagában kúraként alkalmazva 6-8 alkalom szükséges, heti rendszerességgel a bőr látványosa megerősítésének érdekében. A bőr védekező rendszerének erősödéséből adódóan sikeresen lehet a bőrbetegségek széles skáláját kezelni, illetve a kellemetlen tüneteket csökkenteni.

TECHNOLÓGIA összetett hatású:
1. megújítja a sejtek működését,
2. stimulálja az új kollagén termelődését,
3. segíti a hatóanyagok beépülését sejtjeinkbe,
4. ránctalanít, feszesíti és tömörebbé teszi a bőrt,
5. finomítja a pórusok szerkezetét,
6. aknés vagy zsíros bőr kezelésére is rendkívül alkalmas
7. erőteljes gyulladáscsökkentő hatású!
8. lassítja az öregedési folyamatot
9. szem körüli karikákat halványítja, az ödémás területeket megnyugtatja

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„KollagenDerm LedMaszk” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.