3 alkalmas alakformáló csomag a karcsú, gyönyörű combokért

29990 Ft

Kategória:

Leírás

1. alkalom EMS mikroáramos kezelés + presszoterápia külső+belsőcomb területén, 2. alkalom Cryolipolízis 2 kezelőfel egy időben mindkét combon + presszoterápia, 3. alkalom cellutek vibrátoros testkezeléskülső és belső comb területén+ presszoterápia

Az első alkalom során elektrostimulációval támadják a cellulitot és feszesítik a bőrt. Az EMS (electro-myo-stimulation) mikroáramos kezelés működési elve megegyezik a természetes izom-összehúzódásokkal, melyeket az idegimpulzusok irányítanak, amely a kezelt területen izom-összehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki. Ennek hatására a felhalmozódott zsíros területeken beindulnak a leépítő és elszállító folyamatok, valamint újraformálódnak és tónusba kerülnek a petyhüdt izomrostok.

A második alkalommal a cryolipolízist, azaz a zsírfagyasztást hívják segítségül a karcsú combokért. A beavatkozás nélküli, fájdalommentes eljárás során lehűtik a bőrt, védve a fagyási sérülésektől, azonban olyan mértékben, hogy a zsírsejtek a fagyasztásos eljárást követően le tudjanak bomlani, majd ezt követően kiürülni a szervezetből. Ennek hatására akár 30%-kal is csökkenhet a zsírmennyiség a kezelt területen.

A harmadik alkalom a Cellutek vibrátoros testkezelést használja, amely modern eljárás során a mélyebb rétegekig is el lehet jutni, így hatása sem felületes. A mély rétegek elérésnek hála a zsírsejtek is mobilizálódnak, a felgyorsult nyirokkeringés pedig el tudja szállítani a felszabadított zsírt és méreganyagokat. A vibrációs kontúrozásnak köszönhetően a kötőszövet is erősödik, ezáltal pedig feszesedik a bőr.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„3 alkalmas alakformáló csomag a karcsú, gyönyörű combokért” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.