240 perces “All in” testkezelő csomag

75000 Ft

240 perces testkezelő csomag bővített gépi alakformáló technikákkal!

Kategória:

Leírás

Felhasználható alakformáló kezelések kezelések a test bármely területére 240 perc erejéig:

 • ZSÍRFAGYASZTÁS 1 kezelőfej
 • Cellutek
 • presszoterápia infrával és melegterápiával
 • EMS
 • Thermolight lézeres zsírbontás
 • Kavitácós ultrahang
 • Hatóanyagos Testtekercselés
 • Nyirokmasszázs

 

Cryolipolízis – Zsírfagyaztás

A cryolipolízis egy non-invazív, vagyis beavatkozást nem igénylő eljárás, ami fájdalommentes és rendkívül hatékonyan távolítja el a nem kívánt felesleget a legkritikusabb területeken, amik még kőkemény edzéssel és diétával sem tűntek el.A kriolipolízis az alakformáló kezelések piacvezető technológiája. Megbízható kezeléseket biztosít és biológiai háztartástól függetlenül látványos eredményeket lehet vele elérni. A különböző vákuum módoknak köszönhetően érzékenyebb vendégeinek sem jár fájdalommal a kezelés. A fejlett kriolipoíizis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni.A zsírsejtek apoptózison mennek keresztül, mely helyi gyulladást generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.A zsírfagyasztás technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon. Rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.

ELŐNYEI:
– Biztonságos és természetes
– Klinikailag bizonyított
– Nincsenek mellékhatások
– 26%os zsírszövet csökkenés egy alkalom után
– Látványos eredmény a karokon is
– A kezelt páciensek 100%-ánál működik
Egy kezelőfej körülbelül két tenyérnyi nagyságú. Egy alkalommal két kezelőfejnyi terület kezelhető. Javasolt kezelési idő átlagosan 40 perc. A kezeléseket havonta lehet ismételni a kívánt eredmény eléréséig. Átlagosan 3-5 kezelés elegendő a zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos még a kezelést követő hónapokban is. A kezelést követően pár héten keresztül szénhidrát bevitele kerülendő és sok folyadékot kell fogyasztani. Annak érdekében, hogy a lebontott zsír gyorsabban távozzon a szervezetből, a kezelés után gépi nyirokmasszázs javasolt

Ellenjavallatok:

 • májprobléma
 • raynaud szindróma
 • súlyos csalánkiütés (hideg urticaria)
 • krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)
 • alacsony fehérjeszint (hipoproteinémia)
 • rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
 • súlyos diabétesz
 • 18 év alattiak
 • várandós, szoptató nők
 • sérült, nem egészséges bőrfelület
 • pacemaker
 • abnormális hegesedés (keloid)

Hogyan Működik a cellutek kezelés? 
A modern eljárás során motoros vibrációval vezérelt kezelőfejjel, speciális irányban, több lépcsőben végighaladnak a kezelendő testrészen. Az átlagnál alacsonyabb frekvencia számnak köszönhetően (0-20 Hz) a kezelés a mélyebb rétegekig is elér, így hatása sem felületes. Ezekben a rétegekben izomszövetek is találhatóak, így a felszíni szövetek mélyebb és erősebb alátámasztást kapnak. Ennek köszönhetően a bőr képe azonnal tónusosabb lesz.
Mi a presszoterápia?
A presszoterápiás kezelés több esztétikai és egészségügyi problémára nyújt egyszerre megoldást. Ez a kezelés segít a súlyfelesleg jelentős csökkentésében megszabadulva a letapadt zsírpárnáktól, és kitűnő megoldást jelent lipodisztrófia (zsír-anyagcserezavar) esetében, továbbá jótékonyan hat az immunrendszerre is. A presszoterápia, az infravörös terápia és az elektrostimuláció egymást tökéletesen kiegészítve segítenek az alakformálásban, fogyasztásban és anyagcserezavarok megszüntetésében.
Hogyan hat az EMS?
Az elektromos izomstimuláció alacsony feszültségű ingeráram segítségével tornáztatja meg az izmaidat, melyek ritmikus összehúzódással és elernyedéssel válaszolnak erre. Ez a torna nem csupán az izmokat edzi, hanem a keringést, a méregtelenítést is gyorsítja, így a méreganyagok és lebontott zsírok is gyorsabban távoznak a szervezetedből.
És hogyan hat a Thermolight?
A lézeres zsírbontással kapcsolatos teszteredmények alapján bátran kijelenthetjük, hogy a lézeres zsírbontás ma már a zsírleszívás eredményességével vetekszik. Ultrahangos vizsgálatok kimutatták, hogy egy lézeres kezelés során megközelítőleg 30%-kal csökkent a kezelt testfelület zsírszövet. A kezelés teljesen fájdalommentes, s bár látványos eredményt hoz, mégis kíméletes konkurens társaival szemben!

KAVITÁCIÓ:

Az ultrahangos zsírbontást az esztétikai sebészek és kozmetikusok a narancsbőr és a makacs zsírpárnák ellen alkalmazzák: az eljárás során a zsírszöveteket egy kavitáció néven ismert fizikai jelenséget felhasználva elfolyósítják. Bő folyadékpótlással segíthetjük a zsír kiürülését! Kavitáció (ultrahangos zsírbontás) során a 40.000 Hz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Ezek a buborékok a zsírsejtek közelében található hőmérsékleti és nyomásviszonyok következtében hirtelen összeroskadnak, és vákuumot hoznak létre. A vákuum a zsírsejtekre szívó hatást fejt ki, így ezek a hirtelen nyomásváltozás következtében szabályszerűen „felrobbannak”, a komplex zsírok pedig egyszerű alkotórészeikre bomlanak, és folyékonnyá válnak.

Ezt követően a zsírsejtekben tárolt zsír a nyirokáramba, illetve a májba kerül. A lebomlott zsír egyik része az epén át a bélrendszerbe jut, másik része a vesén keresztül a vizelettel távozik. A kiürülési folyamatot bőséges folyadékfogyasztással (napi 3-4 l szénsavmentes víz), a kezelést követő nyirokmasszázzsal, szaunával, infraszaunával segíthetjük elő.

A kavitáció (ultrahangos zsírbontás) nagyon biztonságos eljárás, mert a kezelés során felhasznált 40.000 Hz frekvenciájú rezgéstartomány a bőr alatti mély zsírszövetekre

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„240 perces “All in” testkezelő csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.