Akció!

150 perces KONTÚR csomag bővített kezelési listával! Gépi arckezelésre és Test kezelésre felhasználható csomag!

45000 Ft 14490 Ft

Mindent kipróbálnál, de nem lehet? Tanácstalan vagy melyik kezelést válaszd? INGYENES KONZULTÁCIÓ ideje alatt, kezelőink a segítségedre lesznek a számodra legalkalmasabb egyedi csomag összeállításában!

Kategória:

Leírás

A kezelendő területet, a percszámot és a kezelés technikát is te választod meg ezzel a csomaggal! Válogass legnépszerűbb alakformáló kezelésink közül.
Az ajánlat tartalma: 150 perces fogyasztó és/vagy arckezelő csomag.  Az ajánlat akár több alkalommal felhasználható, hiszen mi nem az alkalmakat, hanem a kezeléssel töltött perceket számoljuk! Az igénybe vett csomagnak legalább háromféle kezelést kell tartalmaznia!
Felhasználható alakformáló kezelések  a test bármely területére :
-Cellutek vibrációs zsírtörés (max 20perc/alk., es max. két alkalmat tartalmazhat ebből a kezelésből egy 150perces csomag)
-presszoterápia (max.60perc/alk.)
-EMS elektromos izomstimuláció (max.60perc/alk.)
-Thermolight lézeres zsírbontás (max.30perc/alk.)
-Kavitáció  (max 20perc/alk)
-hatóanyagos tekercselés
Felhasználható gépi arckezelések :
-KollagenDerm Ledmask  (max 30perc/alk)
-SpaTech Oxygén és kollagén infúziós kezelés  (max 60perc/alk)
-tű nélküli mezoterápia (30perc/alk.)
-LFT-Laser Facial Treatment (30perc/alk.)

 

Hogyan működik a vibrációs Cellutek kezelés?
A modern eljárás során többféle motoros vibrációval vezérelt kezelőfejjel, speciális irányban, több lépcsőben végighaladnak a kezelendő testrészen. Az átlagnál alacsonyabb frekvencia számnak köszönhetően (0-20 Hz) a kezelés a mélyebb rétegekig is elér, így hatása sem felületes. Ezekben a rétegekben izomszövetek is találhatóak, így a felszíni szövetek mélyebb és erősebb alátámasztást kapnak. Ennek köszönhetően a bőr képe azonnal tónusosabb lesz. A kezelés időtartama alkalmanként max. 20 perc.
Mi a presszoterápia?
A presszoterápiás kezelés több esztétikai és egészségügyi problémára nyújt egyszerre megoldást. Ez a kezelés segít a súlyfelesleg jelentős csökkentésében megszabadulva a letapadt zsírpárnáktól, és kitűnő megoldást jelent lipodisztrófia (zsír-anyagcserezavar) esetében, továbbá jótékonyan hat az immunrendszerre is. A presszoterápia, az infravörös terápia és az elektrostimuláció egymást tökéletesen kiegészítve segítenek az alakformálásban, fogyasztásban és anyagcserezavarok megszüntetésében. Kezelés időtartama alkalmanként max. 60Perc.
Hogyan hat az EMS?
Az elektromos izomstimuláció alacsony feszültségű ingeráram segítségével tornáztatja meg az izmaidat, melyek ritmikus összehúzódással és elernyedéssel válaszolnak erre. Ez a torna nem csupán az izmokat edzi, hanem a keringést, a méregtelenítést is gyorsítja, így a méreganyagok és lebontott zsírok is gyorsabban távoznak a szervezetedből. Kezelés időtartama alkalmanként max 60perc.
És hogyan hat a Thermolight?
A lézeres zsírbontással kapcsolatos teszteredmények alapján bátran kijelenthetjük, hogy a lézeres zsírbontás ma már a zsírleszívás eredményességével vetekszik. Ultrahangos vizsgálatok kimutatták, hogy egy lézeres kezelés során megközelítőleg 30%-kal csökkent a kezelt testfelület zsírszövet. A kezelés teljesen fájdalommentes, s bár látványos eredményt hoz, mégis kíméletes konkurens társaival szemben! (Bővebb info a “gépi alakformálás” menüpontban) A kezelés időtartama alkalmanként max 30perc.

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, mely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra.
A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang kezelések terén. A Kontúr Face & Body szalonban használt kavitációs zsírbontó készülék által kibocsájtott ultrahang hullám mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétroppantja azokat.
A robbanás a zsírsejtek membránjának törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így könnyen távozik a felesleges glicerol és zsírsav, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből.
A kavitációs kezelés a szervezet zsírbontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat.
A kavitációs zsírbontás egy maximálisan biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, amely meggyőző és hosszantartó eredményt nyújt. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.
A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.
A kezelés ideje alkalmanként max 20perc.

ARCKEZELÉSEK!

SpaTech Oxygén kezelés – Az oxigénterápiás kezelésnél a gép 2 bar nyomással juttatja a tiszta, sűrített oxigént és az aktív kozmetikai hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegéig. A kezelés során a ráncok feltöltődnek, az arcbőr kisimul, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz. A kezelés megakadályozza a pigment-foltok kialakulását, illetve kezeli a már meglévőket. Fokozza a szövetek regenerálódását, a vérkeringést, elősegíti a sejtanyagcserét, ezáltal mérsékli a bőr öregedési folyamatainak jeleit.
A kezelések után tapasztalható eredmények
• Tisztább, egységesebb, feszesebb bőr
• Irritációk, gyulladások csökkenése
• Hidratáltabb bőr
• Sejtanyagcsere javulása
• Halványuló ráncok és finom vonalak
• Akne csökkenése, megelőzése
• Öregségi foltok, pigmentfoltok halványulása
Kollagén Derm Ledmask – A KollagenDerm LedMask ugyanis 70 vörös LED segítségével fejti ki jótékony és áldásos hatását, melyeknek hullámhossza 645 nm: ez az infravörös fény stimulálja az úgynevezett fotoreceptorok működését, jótékony hatással van a szövetek komplex biokémiai reakcióira, mivel fokozza azokat, emellett pedig erősen stimulálja a sejtek energiatermelő központját. A technológia, melyet fotobiomodulációnak is neveznek, napjaink leghatékonyabb non-invazív kezelése a bőr öregedésének és petyhüdésének ellensúlyozásában. Kiváló zsíros bőr mattítására, aknés bőr kezelésére, gyulladáscsökkentő hatású, jól alkalmazható duzzadt, ödémás és karikás szemekre.
A KollagenDerm LedMask olyan alacsony intenzitású energiát szabadít fel, amely serkenti és fokozza a kollagén termelést. Önmagában kúraként alkalmazva 6-8 alkalom javasolt, heti rendszerességgel a bőr látványos megerősítésének érdekében!

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA
Mezoterápia más néven elektroporáció mely kezelés során hatóanyag-csatornákat nyit meg a bőrben ezáltal képes a bőr legmélyebb rétegeibe juttatva a hatóanyagot.
Mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a ráncokat.
Fájdalommentes ránckezelés, melyet azoknak ajánlunk, akik nem szeretik  a tűs kezeléseket viszont szeretnének gyors hatékony javulást a bőrükön látni.
A kezelésekre hetente kerül sor, melyek alkalmanként körülbelül 30 percet vesznek igénybe. Az eredmény 3-4 kezelés után nyilvánvaló: a bőr rugalmasabbá, teltebbé, feszesebbé, báronyossá válik, a ráncok kisimulnak. A kezeléssorozat végén a bőröd feszesebb, üdébb, fiatalosabb lesz és az eredmény hónapokig látványosan megmarad.
Az arcfiatalítás hatékonysága abból adódik, hogy segítségével a bőr megfelelő rétegeibe juttatunk olyan hatóanyagokat, amelyek más módon nem kerülhetnek a sejtek közé. Ezek fokozzák a sejtek regenerációját, aminek a hatására az arc megújul. A mezoterápia jól alkalmazható antiaging- kezelésként valamint pigmentfolt halványítására is.
A mezoterápiás arcfiatalítás ideális megoldás mindazoknak, akik fáradt bőrüket szeretnék felfrissíteni vagy akik bőrükön az öregedés korai jelei és a kezdődő ráncok ellen, hatásos és fájdalom mentes kezelést keresnek.
Kezelés során bőrtípusnak illetve célzott problémakezelésére megfelelő hatóanyagot használunk.
Alkalmazhatjuk arcon, nyakon, dekoltázson.
A készülék az elektroporáció és az elektro-ozmózis  technikáját alkalmazza injekciók nélkül. Ezek könnyedén megnyitják az akvaporin csatornákat, melyek szállítják a bőrnek szükséges tápanyagokat és hatóanyagokat, egyszóval kezelik a bőrproblémák minden típusát. Segítenek abban, hogy a tápanyagok, hatóanyagok gyorsan és hatékonyan elnyelődjenek, segítik a bőr anyagcseréjét és rugalmasan tartják a bőrt.
Mi az elektroporáció és az elektro-ozmózis?
Az elekroporáció:
Közvetlen hatás a bőrön, mely azonnal megváltoztatja a bőrszövet hatóanyag felszívását. Az elektromos stimuláció hatására lyukak keletkeznek a sejtek lipid szerkezetén, ugyanakkor a hidrofil molekulák (melyek eredetileg nem szívódnak fel) képesek beszivárogni a sejtek belsejébe. Miután az említett lyukak létrejöttek, azok nyitott állapotba maradnak mindaddig, míg az elektromos stimuláció tart.
Elektro-ozmózis:
Főképp a molekula állományra hat, mely a kezelés hatására szétszóródik, és könnyedén beszivárog a bőrbe. Az elektro-ozmózis a hasonló minőségű elektromos töltések kölcsönös taszításán alapul, ezáltal képes pozitív áramot áramoltatni a pozitív hatóanyag molekulához, illetve a hatóanyag molekulát a bőrszövetbe juttatni. Ugyanakkor a semleges molekula is beszivárog a bőrszövetbe.

Ellenjavallat:

– Terhesség, szoptatás esetén
– Bőrbetegségek
– Daganatos betegség
–  Fertőző betegség
– Pajzsmirigy betegség
– Hatóanyag vagy segédanyag allergia
– Lázas állapot, légúti fertőzés
– Idegrendszeri eredetű betegség

Nem kell mást tenned, mint webshopunkban egy rövid regisztrációt követően, kiválasztod a számodra legkényelmesebb fizetési módot!
Utalnál? Vagy helyben fizetnél? Amennyiben készpénzes lehetőséget választod, kérlek abban az esetben is vidd végig a vásárlás folyamatát, ezzel számítunk az érkezésedre!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„150 perces KONTÚR csomag bővített kezelési listával! Gépi arckezelésre és Test kezelésre felhasználható csomag!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.