120 perces EXPRESS csomag!

49990 Ft

EXPRESS gyorsasággal csinosodhatsz és szépülhetsz a KONTÚR csomaggal!

Kategória:

Leírás

A kezelendő területet, a percszámot és a kezelés technikát is te választod meg ezzel a csomaggal! Válogass legnépszerűbb alakformáló kezelésink közül.
Az ajánlat tartalma: 120 perces fogyasztó és/vagy arckezelő csomag. ( Akár 4×30 perc, vagy 12×10 perc, akárhogy kombinálhatod perceidet) Az ajánlat akár több alkalommal felhasználható, hiszen mi nem az alkalmakat, hanem a kezeléssel töltött perceket számoljuk!

A csomag tartalma: Személyre szabott konzultáció

Étkezési tanécsok, receptekkel
Felhasználható alakformáló kezelések kezelések a test bármely területére :

  • Cellutek
  • presszoterápia infrával és melegterápiával
  • EMS
  • Thermolight lézeres zsírbontás
  • Testtekercselés
  • Nyirokmasszázs
     

Hogyan működik a Cellutek kezelés?
A modern eljárás során motoros vibrációval vezérelt kezelőfejjel, speciális irányban, több lépcsőben végighaladnak a kezelendő testrészen. Az átlagnál alacsonyabb frekvencia számnak köszönhetően (0-20 Hz) a kezelés a mélyebb rétegekig is elér, így hatása sem felületes. Ezekben a rétegekben izomszövetek is találhatóak, így a felszíni szövetek mélyebb és erősebb alátámasztást kapnak. Ennek köszönhetően a bőr képe azonnal tónusosabb lesz.
Mi a presszoterápia?
A presszoterápiás kezelés több esztétikai és egészségügyi problémára nyújt egyszerre megoldást. Ez a kezelés segít a súlyfelesleg jelentős csökkentésében megszabadulva a letapadt zsírpárnáktól, és kitűnő megoldást jelent lipodisztrófia (zsír-anyagcserezavar) esetében, továbbá jótékonyan hat az immunrendszerre is. A presszoterápia, az infravörös terápia és az elektrostimuláció egymást tökéletesen kiegészítve segítenek az alakformálásban, fogyasztásban és anyagcserezavarok megszüntetésében.
Hogyan hat az EMS?
Az elektromos izomstimuláció alacsony feszültségű ingeráram segítségével tornáztatja meg az izmaidat, melyek ritmikus összehúzódással és elernyedéssel válaszolnak erre. Ez a torna nem csupán az izmokat edzi, hanem a keringést, a méregtelenítést is gyorsítja, így a méreganyagok és lebontott zsírok is gyorsabban távoznak a szervezetedből.
És hogyan hat a Thermolight?
A lézeres zsírbontással kapcsolatos teszteredmények alapján bátran kijelenthetjük, hogy a lézeres zsírbontás ma már a zsírleszívás eredményességével vetekszik. Ultrahangos vizsgálatok kimutatták, hogy egy lézeres kezelés során megközelítőleg 30%-kal csökkent a kezelt testfelület zsírszövet. A kezelés teljesen fájdalommentes, s bár látványos eredményt hoz, mégis kíméletes konkurens társaival szemben!

 

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„120 perces EXPRESS csomag!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.